Onder deze tittel was in het weekend van 20 t/m 22 november een 3-tal muzikale activiteiten geplant van muziekvereniging Kessel in de Paort. Op vrijdag zou het de beurt zijn aan onze Punk/Hard-rock coverband  samen met andere start-up bands. Een dag later zou bigband The Ambassadors en de van de tv-bekende dames Arizona Chain het programma in hun stijl verzorgen. Het geheel zou op zondag eindigen met een optreden van 4 top-kapellen en onze joekskapel Laot Gaon. Een stevig middag Volkstümliche musik. Kortom 3-dagen met 3 totaal verschillende muziekrichtingen/-smaken georganiseerd en verzorgd vanuit Muziekvereniging Kessel. Jammer dat een weekend niet 5 dagen telt, dan hadden onze slagwerkgroep en fanfare hieraan ook kunnen deelnemen. Nog spijtiger is dat corona nu roet in het eten gooit. Het programma ligt op de plank en zodra het kan zullen we dit zeker uit de kast halen.