Big Band The Ambassadors uit Kessel brengt een avondvullend swingend programma. Gevarieerde muziek met zangers en zangeressen van eigen bodem, DanceXplosion en DJ Peulluh. Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 30 september in de Paort in Kessel.

Blazers, gitaren, toetsen en een ritmesectie vormen Big Band The Ambassadors. Met veel plezier spelen we reeds enkele jaren big band muziek. Hoog tijd om dit meer bekendheid te geven.
Big Band The Ambassadors heeft eigen zangers onder haar leden, zoals Pim van Wylick, Nikki Selen en Ton Janssen, waardoor er altijd al een variëteit aan muziek gebracht kan worden. Voor Don’t fear the Stage hebben we ook andere zangers en zangeressen uit Kessel en omgeving gevraagd met ons op te treden. We gaan deze avond een afwisselend programma brengen van The spice girls en Ike en Tina Turner tot Caro Emerald en Christina Aguilera. Dansgroep DanceXplosion is ook van de partij. De avond wordt opgewarmd en afgesloten door DJ Peulluh. Geen muziek om bij stil te zitten, daarom zijn er ook maar enkele zitplaatsen. Entree is gratis, iedereen kan binnen lopen en swingen en vooral genieten.

Zondag 1 oktober brengen we een speciale senioren uitvoering met aangepast programma. Wat minder hard en heavy maar zeker niet met minder plezier. Hier zijn volop zitplaatsen en is ook weer de entree gratis. Aanvang 11.00 uur in de Paort in Kessel.