“Genieten tijdens een knusse kerst”
Kerst 2020 viert iedereen noodgedwongen in kleine kring. Tijd voor gezellige spelletjes onder het genot van een drankje en hapje met op de achtergrond sfeervolle muziek…..
Als muziekvereniging zorgen wij in de lange wintermaanden traditiegetrouw voor mooie concerten; met jong talent (Don’t fear the stage), met andere verenigingen samen (Vastelaovesconcert, Top2000 Concert, kerstconcert) of in de stijl van een Oktoberfest!
Dit jaar is alles anders… als muziekvereniging hebben we op diverse momenten toch geprobeerd om voor troost en saamhorigheid te zorgen, o.a. op 1e Paasdag met het Kessels Volkslied maar ook bij het vormen van een erehaag voor Pastoor Verhaag.
De communicantjes zijn onlangs nog “coronaproof” onthaald bij de kerk.
Rond de kerstdagen komen onze leden altijd huis-aan-huis langs met heerlijke platsen. Dat kan dit jaar niet, maar we willen u wél graag de kans geven om voor slechts € 7,00 een plats te bestellen en hiermee onze vereniging te steunen!
Hoe werkt het?
* U stuurt een mail naar info@muziekverenigingkessel.nl met daarin uw naam, adres en het aantal platsen dat u wilt bestellen
* Wilt u uw bestelling liever telefonisch plaatsen, neem dan contact op met T 06-16367264 of 077-4621814
* U maakt het juiste bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0125303211 t.n.v Muziekvereniging Kessel  o.v.v. uw naam
* Op zaterdag 12 december bezorgen de leden van de muziekvereniging de platsen door ze in een plastic tas aan uw deur te hangen
 
Bestellen kan tot uiterlijk 5 december
 
Wij danken u bij voorbaat zeer voor uw steun aan onze vereniging en we wensen u een voorspoedig en gezond 2021!